Ga anders om met stress, vind (mentale) rust en leer anders om te gaan met lastige situaties. Word je bewust van de automatische piloot en geef jezelf meer ruimte om invloed uit te oefenen op jouw leven.

Op maandag 9 januari 2023 start er een nieuwe training.

De training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur en een Stiltedag van 10.00 – 14.30 op locatie in Amsterdam (indien mogelijk m.b.t. Covid-19).

Data: 9 januari, 16 januari, 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari, 20 februari en 6 maart

Tijd: 19.15 -21.45

Kosten: €550 euro incl btw*

Mindfulness training 9 januari 2023

* Vergoedingen

Vergoeding door zorgverzekeraars
Melissa is behalve gecertificeerd categorie 1 lid van de VMBN, ook gecertificeerd door de VVM. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de mindfulnesstraining vanuit het aanvullende pakket. Informeer altijd zelf bij jouw zorgverzekering welke voorwaarden deze stelt en wat het exacte bedrag is dat wordt vergoed. Op www.zorgwijzer.nl staat een overzicht van zorgverzekeraars die een (deel van de) mindfulnesstraining vergoeden.

Vergoeding door werkgevers
Veel werkgevers zijn bereid de kosten voor een mindfulnesstraining te vergoeden in het kader van stresspreventie, persoonlijke ontwikkeling of scholing. Dit kan vaak worden gedaan vanuit een budget voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, preventie of  ziekteverzuim. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Ondernemers en ZZP’ers
Ondernemers en ZZP’ers kunnen hun investering in een mindfulness training opvoeren als bedrijfskosten.