Mindfulness Trainingen kunnen ook op individuele basis gegeven worden. Dat kan in de vorm van de 8-weekse Mindfulness Training ‘MBSR’, maar we kunnen hem ook aanpassen aan jouw persoonlijke situatie.

Ieder mens is anders. En toch zijn er ook heel veel overeenkomsten. En is het heel verrijkend om een groepstraining te doen. Maar misschien vraagt jouw persoonlijke situatie op dit moment wat meer aandacht. Of heb je behoefte om dieper op bepaalde aspecten in te gaan. Dat kan tijdens een individueel traject waarbij er ruimte is om langer stil te staan bij de onderwerpen die belangrijk zijn voor jou. Omdat er meer individuele aandacht is, kunnen sommige ontwikkelingen sneller en dieper gaan.

Het traject begint met een intake waarna we een vervolgtraject opstellen waarbij we ook rekening kunnen houden met jouw beschikbare tijd. Leerpunten van een individuele mindfulnesstraining komen overeen met de groepstraining en kunnen toegespitst worden op specifieke thema’s die op dit moment spelen in jouw leven.