Soms heb je behoefte aan even helemaal niets. Om tijd voor jezelf te nemen. Een stiltedag kan een mooie gelegenheid daarvoor zijn.

In elke 8-weekse Mindfulness Training is een stiltedag inbegrepen, maar je kan je ook los van de training inschrijven voor de stiltedag.

Misschien heb je al een 8-weekste training gevolgd en merk je dat dagelijks met aandacht leven, in je eentje de oefeningen bijhouden, niet altijd even makkelijk is.

Maar ook zonder dat je deel hebt genomen aan een 8-weekse training kan je je inschrijven voor een stiltedag en op deze manier kennis maken met Mindfulness of je beoefening verdiepen.

Na de ontvangst gaat de stilte in en nemen we de tijd voor verschillende Mindfulness meditaties en reflectiemomenten. Dit geeft je de tijd om naar binnen te keren. Stil te staan bij wat er is en alle ruis die we tegen komen in het leven even te laten voor wat het is, ruis.

Stiltedagen vinden plaats op een mooie, veilige locatie in Amsterdam van 09.30 – 14.00. De kosten zijn EUR 45 waarbij de lunch is inbegrepen.

De eerst volgende Stiltedag staat gepland in het weekend van 12/13 februari 2022.