Ieder mens heeft op een moment in zijn leven met verlies te maken. En verlies gaat vaak gepaard met rouw. Mindfulness kan je helpen met rouw om te gaan.

Op woensdag 11 januari 2023 start er een nieuwe training.

De training bestaat uit 8 sessies van 2 – 2,5 uur (locatie online dan wel n.t.b.) en een Stiltedag van 10.00 – 14.30 op locatie in Amsterdam (indien mogelijk m.b.t. Covid-19).

Data: 11 januari, 18 januari, 25 januari, 1 februari, 8 februari 15 februari, 22 februari en 1 maart

Tijd: 9.30 -12.00

Kosten: €550 euro incl btw*

Mindfulness & rouw training 11 januari 2023

* Vergoedingen

Vergoeding door zorgverzekeraars
Melissa is behalve gecertificeerd categorie 1 lid van de VMBN, ook gecertificeerd door de VVM. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de mindfulnesstraining vanuit het aanvullende pakket. Informeer altijd zelf bij jouw zorgverzekering welke voorwaarden deze stelt en wat het exacte bedrag is dat wordt vergoed. Op www.zorgwijzer.nl staat een overzicht van zorgverzekeraars die een (deel van de) mindfulnesstraining vergoeden.

Vergoeding door werkgevers
Veel werkgevers zijn bereid de kosten voor een mindfulnesstraining te vergoeden in het kader van stresspreventie, persoonlijke ontwikkeling of scholing. Dit kan vaak worden gedaan vanuit een budget voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, preventie of  ziekteverzuim. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Ondernemers en ZZP’ers
Ondernemers en ZZP’ers kunnen hun investering in een mindfulness training opvoeren als bedrijfskosten.